Na vele mooie jaren moeten wij helaas afscheid nemen van onze collega Rik Borgerink. Hij gaat na 20 jaar een punt zetten achter zijn loopbaan als dierenarts in zijn geboortestreek Twente. Hij heeft besloten om met zijn gezin te gaan verhuizen naar Zweden. We zullen hem erg gaan missen als fijne collega en wensen hem het allerbeste bij dit nieuwe avontuur!
“Ik heb 20 jaar heel veel plezier gehad in het werk met alle collega’s, klanten en patiënten. We gaan nu een nieuwe stap zetten. Al ruim 15 jaar komen we regelmatig in Zweden, en we hebben al heel veel moois gezien en beleefd in het hoge noorden. We vonden het tijd om met ons gezin deze uitdaging aan te gaan. Met veel zin en toch ook een beetje pijn in mijn hart neem ik afscheid van alles rondom Markgraven Dierenartsen. Ik neem alle mooie ervaringen en herinneringen uit Twente mee, en ga per 1 maart starten als dierenarts in het Zweedse Tibro. Ik wil iedereen met wie ik heb mogen samenwerken, heel erg bedanken voor alle bijzondere en mooie momenten van de afgelopen jaren.” – Rik Borgerink