Nieuw
Gonavet Veyx is onlangs aan ons assortiment toegevoegd. Gonavet is een middel om de eisprong bij zeugen op te wekken. Samen met Suifertil en Maprelin kan dit middel worden ingezet om dieren te synchroniseren en de bevruchtingsresultaten te verbeteren. Uw varkensarts kan u hier meer over vertellen.

Out of Stock
Helaas zijn er met enige regelmaat producten niet leverbaar, ofwel out-of-stock. Dit heeft meestal te maken met strenge kwaliteitscontroles welke de fabrikanten moeten uitvoeren. Zo was Respiporc3 niet leverbaar en is op dit moment Lactovac niet leverbaar. Als alternatief Rotavec of Bovigen scour gebruikt worden, dit na overleg met uw varkensarts omdat het hier om cascadeproducten gaat. Het niet beschikbaar zijn van middelen is uitermate vervelend en nadelig voor de gezondheidsprogramma’s die op uw bedrijven wordt uitgevoerd. Wij doen ons best dit bij onze leveranciers onder de aandacht te houden.

Bestellen en Bezorgen
Medicijnen die ’s ochtends voor 12:00 besteld zijn, kunt u de volgende werkdag aan huis bezorgd krijgen. Bestellingen vanaf € 500,- worden gratis bezorgd, voor bedragen hieronder rekenen we bezorgkosten van €22,35 (dit is inclusief gekoeld vervoer en zonder gewichtsbeperking)

Eigen bestellijst
We kunnen voor uw bedrijf bestellijsten samenstellen, waar uw bedrijfsspecifi eke middelen op staan. Interesse? Mail dit verzoek naar apotheek@varkensartsen.nl. Op deze bestellijst kunt u eenvoudig invullen wat u nodig heeft en vervolgens deze ingevulde lijst sturen naar hetzelfde emailadres.