Het komt met enige regelmaat voor dat producten tijdelijk niet leverbaar zijn. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is voor u als varkenshouder omdat zo bijvoorbeeld routinevaccinatieprogramma’s onderbroken worden. Wij doen ons best om de gevolgen van leveringsproblemen zo beperkt mogelijk te houden en spreken onze leveranciers regelmatig aan op het belang van continue beschikbaarheid van producten. Sinds kort is er een voor varkens geregistreerd vaccin op de markt ter preventie van rotavirus en E. coli-infecties bij biggen, genaamd FIXR Rota Coli. Het doel van dit vaccin is de vermindering van diarreeproblemen in de kraamstal door vaccinatie van de zeug.

Bestellen en bezorgen
Medicijnen die ’s ochtends voor 12.00 uur besteld zijn, kunt u de volgende werkdag aan huis bezorgd krijgen. Bestellingen vanaf € 500,- worden gratis bezorgd, voor bedragen hieronder rekenen we bezorgkosten van €22,80 (dit is inclusief gekoeld vervoer en zonder gewichtsbeperking).

Eigen bestellijst
We kunnen voor uw bedrijf bestellijsten samenstellen, waar uw bedrijfsspecifieke middelen op staan. Interes se? Mail dit verzoek naar: apotheek@varkensartsen.nl. Op deze bestellijst is eenvoudig in te vullen wat u nodig heeft en vervolgens kunt u de ingevulde lijst sturen naar hetzelfde e-mailadres.