Op woensdagavond 16 mei 2018 zal ‘Het beste idee van varkensland’ plaatsvinden in het theater van Holten. Eerst zullen inspirerende sprekers u meenemen in het verhaal over hun eigen ervaringen in de sector. Na de pauze zullen de vijf beste ingezonden ideeën voor de varkenssector worden gepitcht. Een deskundige jury en het publiek zullen de ideeën beoordelen op creativiteit, belang en praktische toepasbaarheid.

De organisatoren, bestaande uit VKON en Coöperatie Varkensartsen, zijn van mening dat de varkenssector een sector is om trots op te zijn. De provincie Overijssel ondersteunt dit initiatief. “Het beste idee van varkensland” is het moment om kennis, trots en mogelijkheden met elkaar te delen.

Blijf op de hoogte via de website en Facebook pagina en hopelijk tot 16 mei!

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden als gast via de website
www.hetbesteideevanvarkensland.nl