Parvoject
Parvoject, een vaccin ter preventie van verschijnselen van parvovirus, is door de fabrikant uit de handel genomen. Er zijn voldoende alternatieven voor dit middel beschikbaar, bespreek met uw bedrijfsdierenarts wat voor uw situatie de beste keuze is.

Separon
Als vervanging van Stresnil bieden wij Separon aan. Dit middel bevat dezelfde werkzame stof in dezelfde concentratie. Qua dosering verandert er dus niets!

Bestellen en Bezorgen
Medicijnen die ’s ochtends voor 12.00 uur besteld zijn, kunt u de volgende werkdag aan huis bezorgd krijgen. Bestellingen vanaf 500 euro worden gratis bezorgd, voor bedragen hieronder rekenen we bezorgkosten van 22,80 euro (dit is inclusief gekoeld vervoer en zonder gewichtsbeperking).

Eigen bestellijst
We kunnen voor uw bedrijf bestellijsten samenstellen, waar uw bedrijfsspecifieke middelen op staan. Interesse? Mail dit verzoek naar apotheek@varkensartsen.nl. Op deze bestellijst kunt u eenvoudig invullen wat u nodig heeft en vervolgens deze ingevulde lijst sturen naar hetzelfde emailadres.