Ondanks een onrustige tijd sloot 12 september de ideeën box van 2022 met 10 mooie kansrijke ideeën. Een teken dat de varkenshouderij niet stil staat! Na een pittige discussie tijdens het vooroverleg mogen we jullie de volgende 5 finalisten bekend maken: We presenteren jullie graag de vijf finalisten:
– Johan Mathijssen met ´Urine doorlatende gasdichte band´
– Rainier van Gelderen met ´Pigsaver´
– Marcel en Hans ter Bleek met ´Trakteer je varkens op meer regionale producten´
– Twan Claessens met ´Health System´
– Sander Baijens met ‘BigLife: Artificial intelligence als middel tegen doodliggen’
12 oktober vond de studenten challenge plaats. Net als het voorgaande jaar is er een wildcard worden toegekend aan het winnende ‘Beste idee’. De winnaar is toegevoegd als 6e deelnemer aan de finale op 24 november a.s.

Staat de finale van 24 november op de HAS-hogeschool in Den Bosch al in jullie agenda?